Maalämpö on uusiutuvaa energiaa

Maalämpö on maahan tai vesistöön varastoitunutta lämpöenergiaa. Maalämpöä syntyy, kun auringon lämpö varastoituu maaperään tai vesistöön. Tämän vuoksi maalämpö on uusiutuvaa energiaa.

Maalämpöpumppu siirtää maaperästä saadun lämmön hyötykäyttöön

Lämmön talteenottamiseksi maahan porataan energiakaivo tai lämmönkeruuputkisto. Putkistossa kiertävä lämmönkeruuneste kiertää maapiiristä lämpöpumpun höyrystimeen, jossa se luovuttaa keräämänsä lämmön ja palaa takaisin maapiiriin.

Höyrystimen välityksellä lämpö siirtyy kylmäaineeseen. Lämmennyt ja kaasuuntunut kylmäaine jatkaa maalämpöpumpun sisällä höyrystimeltä kompressorille, ja nostaa sen painetta ja lämpötilaa entisestään. Kompressorilta kylmäaine johdetaan edelleen lauhduttimeen, jossa se luovuttaa lämpönsä talon lämmönjakojärjestelmään. Jäähtynyt kylmäaine palaa paisuntaventtiilin kautta takaisin höyrystimelle, jossa kierto alkaa taas alusta.

Luotettava maalämpöpumppujen asennus

Lämpöpumpputalon kautta luotettavasti myös maalämpöpumppujen asennukset.

Ota yhteyttä sähköisesti tai soita 0400 422 200 ja kysy lisää!

Ota yhteyttä!
Soita 0400 422 200

pumpputalo@gmail.com

Postiosoite:
Laitatie 9, 40420 Jyskä

Varasto:
Kalarintie 1 E, 40800 Vaajakoski

huolto-2

Maalämpöpumpun asennustyöt vaivattomasti

Ota yhteyttä ja suunnittele kanssamme tarpeitasi vastaava maalämpöpumppu ja sen luotettava asennus.

Laadukkaat Toshiba-lämpöpumput Keski-Suomessa

Ilma ja ilma-vesilämpö­pumppujen myynti, asennus ja huolto luotettavasti Keski-Suomessa. Olemme erikoistunut avaimet käteen -palvelun toteuttamiseen. Autamme asiakastamme oikean pumpun valinnassa sekä myymme, asennamme ja huollamme laitteen. Meille on tärkeää, että asiakkaillamme on mahdollisuus käyttää erilaiset, vaihtuvat tarjoukset hyödykseen. Ilmalämpöpumppu on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin.

Start typing and press Enter to search