Luotettava ilmalämpö­pumpun huolto ja uusiminen

Lämpöpumpputalo Oy huoltaa Toshiba-lämpöpumppuja ympäri vuoden. Huoltotöitä tarvitaan, jos pumppu ei toimi oikein, sillä silloin pumppu voi kuluttaa ylimääräistä energiaa eikä toimi tehokkaasti.

Lämpöpumpun käyttöikä on tavallisesti olosuhteista riippuen 10–15 vuotta. Laadukkaimmat pumput kestävät käyttöä kaksikin vuosikymmentä. Kauttamme voi tehdä huoltosopimuksia.

Vanhoja pumppuja uusittaessa on kiinnitettävä erityistä huomiota kierrätykseen. Lämpöpumpussa kiertävät kylmäaineet ovat ympäristölle vaaraksi, ja siksi ne on hävitettävä asianmukaisesti. Kierrätämme asiakkaidemme vanhat pumput ja kylmäaineet veloituksetta.

Ota yhteyttä!
Soita 0400 422 200

pumpputalo@gmail.com

Postiosoite:
Laitatie 9, 40420 Jyskä

Varasto:
Kalarintie 1 E, 40800 Vaajakoski

huolto-1

Toshiba-lämpöpumppujen huolto

Me Lämpöpumpputalossa olemme erikoistuneet juuri Toshiba-malliston huoltoon ja tarvittaessa korjaukseen. Käytettävissämme on maahantuojan tuki haasteellisimissakin tapauksissa.

huolto-2

Kauttamme myös varaosat

Hankimme varaosat suoran maahantuojala. Valikoimastamme löytyy myös käytettyjä varaosia, kuten kaukosäätimiä, piirikortteja ja puhallinmoottoreita.

Laadukkaat Toshiba-lämpöpumput Keski-Suomessa

Ilma ja ilma-vesilämpö­pumppujen myynti, asennus ja huolto luotettavasti Keski-Suomessa. Olemme erikoistunut avaimet käteen -palvelun toteuttamiseen. Autamme asiakastamme oikean pumpun valinnassa sekä myymme, asennamme ja huollamme laitteen. Meille on tärkeää, että asiakkaillamme on mahdollisuus käyttää erilaiset, vaihtuvat tarjoukset hyödykseen. Ilmalämpöpumppu on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin.

Start typing and press Enter to search