toshiba-seiya-1

SEIYA+ -mallisto

  • Erinomainen hinta-laatusuhde
  • 5 teholuokkaa
  • Energialuokka A++
  • SEER jopa 7,0
  • Sisäyksikön äänitaso vain 19 dB (A)
  • Ulkoyksikön äänitaso vain 42 dB (A)

Toshiba SEIYA+ ilmalämpöpumppu

Toshiba Seiya+ on yksinomaan viilentämiseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Energiatehokkuutensa ja hiljaisuutensa vuoksi se on erinomainen valinta esimerkiksi kesäkäyttöön suunnatulle asunnolle, joka on suurimmalla käytöllä juuri kesän kuumimpien kuukausien aikaan. Auringossa kuumentunut ja tunkkainen tila muuttuu hetkessä raikkaaksi ja miellyttäväksi SEIYA+:n ylivertaiseen jäähdytystehoon yhdistettynä.

Ensiluokkainen energiatehokkuus

Puhtaasti viilennykseen suunniteltu, hiljainen SEIYA+ -ilmalämpöpumppu hyödyntää Toshiban ainutlaatuista invertteri- ja kompressoriteknologiaa, minkä ansiosta koko SEIYA-malliston energiatehokkuus on luokassaan erinomainen A++. Suureen jäähdytystehoon yhdistettynä tämä tekee kotisi viilentämisen Toshiba SEIYA+ -ilmalämpöpumpulla erittäin edulliseksi pienellä energiankulutuksella.

Hiljaisuus on osa mukavuutta

Toshiba innovoi jatkuvasti kyetäkseen vastaamaan käyttäjien ilmastoinnin laatua koskeviin odotuksiin. Melun vähentämiseksi ja mukavuuden parantamiseksi SEIYA+:n hiljaiset toiminnot puolittavat ulkoyksikön äänitason, kun taas sen äänetön toiminto vähentää sisäyksikön melua ja takaa sinulle hyvän yöunen.

Tee ilmastoinnista älykästä

Optimoi oma mukavuutesi ja säädä milloin ja mistä tahansa omalle perheellesi ihanteellinen jäähdytystaso. Kun olet kotona, vaihda yksinkertaisesti infrapunakaukosäädin intuitiiviseen älysovellukseen. Tällöin voit ohjata ilmastointilaitettasi helposti myös ollessasi liikkeellä ja mukauttaa mukavuusvaatimuksesi elämäntapaasi! *

* Wifi-ohjaus on lisävaruste

Parempia ilmastointiratkaisuja parempaa maailmaa varten

Innovaatio, tehokkuus, luotettavuus, energiansäästö, ja ympäristönäkökulma ovat keskeisiä arvoja kaikessa Toshiban toiminnassa. Tavoitteissamme kohti parempaa tulevaisuutta me emme ainoastaan sopeudu, vaan me ennakoimme. Toshiba on tarjonnut jo yli 50 vuoden ajan asiakkailleen taatun tarkkuuden ja asiantuntemuksen osalta virheetöntä japanilaista laatua. Alan vastuullisena edelläkävijänä olemme siirtyneet ensimmäisten joukossa käyttämään ilmastointituotteissamme R32-kylmäainetta, jolla on alhainen ilmaston lämmitysvaikutus.

Oikea käyttö säästää energiaa ja euroja

Jäähdytyksen energiankulutukseen vaikuttaa oleellisesti käyttötapa. Ilmastointilaitetta ei kannata käyttää ympäri vuorokauden, vaan ainoastaan tarpeen mukaan. Suomessa normaalikesänä viilennykseen riittää tehokkaalla laitteella pari kolme tuntia illalla ennen nukkumaan menoa. Pitemmän hellejakson aikana ilmalämpöpumppua kannattaa käyttää viilennyksen 24 tuntia vuorokaudessa, jolloin lämpö ei pääse kertymään rakenteisiin ja ilmalämpöpumpun viilennysteho riittää paremmin sopivaan lämpötilaan.

Start typing and press Enter to search