Toshiba Aurora + ilmalämpöpumppu

Toshiba Aurora + kuuluu markkinoiden energiatehokkaimpiin ilmalämpöpumppuihin. Aurora + on moderni ja taloudellinen ratkaisu kaikkiin eri asumisratkaisuihin. Tyylikkäästi muotoiltu Ilmalämpöpumppu pitää asuintilan mukavan viileänä tai lämpimänä vuodenajasta riippumatta. Lisävarusteena tarjottava takkatoiminto korostaa Aurora + monipuolisuutta entisestään: Pelkkä puhallin riittää huolehtimaan tulisijan lämmön jakautumisesta tilaan tasaisesti.

Ympärivuotinen energiatehokkuus

Pohjoismaisiin olosuhteisiin luontuva Toshiba Aurora + ilmalämpöpumppu tuo edullista lämpöä kotiisi kovissa pakkasissa ja kaivattua viilennystä kesän kuumimpina päivinä. Aurora + voi myös ylläpitää vapaa-ajan asunnon peruslämpöä viileimpinä kuukausina. Kaikkia toimintoja voit käyttää huolettomasti ja taloudellisesti, sillä Toshiba Aurora + ilmalämpöpumppu sijoittuu erinomaiseen energialuokkaan: Lämmityksessä ja viilennyksessä A++.

Mukavuutta ja säästöä

Toshiba Aurora + ilmalämpöpumpun ohjaus sujuu helposti selkeällä kaukosäätimellä. Perustoimintojen lisäksi kaukosäätimestä löytyvät muun muassa sisä- ja ulkoyksikölle omat melunvaimennustoiminnot, jotka laskevat äänitasoa usealla desibelillä. Erityisellä ECO-asetuksella voit lisäksi saavuttaa jopa 25 % energiansäästön vakioasetuksiin verrattuna.

Puhdasta ja raikasta huoneilmaa

Toshiba Aurora + ilmalämpöpumppu on suunniteltu parantamaan huoneilmaa ja lisäämään asumisen mukavuutta. Toshiban Magic Coil® estää veden ja pölyn tarttumista lämmönvaihtimeen. Kun ilmalämpöpumppu kytketään pois päältä, jatkaa puhallin toimintaansa hiljaisella nopeudella. Tällöin lämmönvaihdin pysyy puhtaana ja kuivana ja ilmastointilaitteen energiatehokkuus säilyy korkeana.

Varmaa laatua ja ympäristöystävällisyyttä

Toshiba Aurora + ilmalämpöpumppu on taattua japanilaista tarkkuutta, laatua ja kestävyyttä. Toshiban innovatiivinen rotaatiokompressoriteknologia yhdistää esimerkillisen suorituskyvyn ja erinomaisen luotettavuuden. Toshiba Aurora + ilmalämpöpumppu on myös ympäristöystävällisempi, sillä sen kylmäaineena on R32, jolla on selkeästi vanhoja kylmäaineita matalampi GWP-arvo.

Start typing and press Enter to search