toshiba-shorai-edge-1

Shorai Edge on todella intuitiivinen järjestelmä, jota on erittäin helppo käyttää, kuten:

  • Se tallentaa ilmanohjainten sijainnin automaattisen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, minimoi häiriöt ja maksimoi mukavuuden.
  • Se käynnistyy uudelleen automaattisesti sähkökatkon jälkeen ja suorittaa oman diagnoosin. Laitteen merkkivalojen avulla näet yhdellä silmäyksellä, mitkä toiminnot ovat aktiivisia.

Puhtautta ja hiljaisuutta

Uuden R32-kylmäaineen ansiosta Toshiba Shorai Edge -ilmalämpöpumppu yltää fluorattujen kaasujen säätelyä koskeviin tavoitteisiin pienentäen osaltaan vaikutusta ilmaston lämpenemiseen. Likaa hylkivät lämmönvaihtimet, jotka on suunniteltu yksinkertaisiksi asentaa, käyttää ja huoltaa, ylläpitävät huoneilman puhtautta.

Toshiba kehittää jatkuvasti innovaatioita taatakseen ilmalämpöpumpun käyttäjien huippuluokan odotukset. Shorai Edge -ulkoyksikkö on markkinoiden hiljaisimpia nimellistoiminnoissa. Äänetön-toiminto hiljentää sisäyksikön äänitasoa, jotta voit nukkua sikeästi.

Toshiba Shorai Edge ilmalämpöpumppu

Shorai on japanin kieltä ja tarkoittaa tulevaisuutta. Toshiba Shorai Edge onkin nimensä mukaisesti esimerkki siitä, minkälaisia tulevaisuuden ilmalämpöpumput voivat olla. Toshiba Shorai Edgen varsinainen valttikortti on hiljaisuuden ja energiatehokkuuden lisäksi valikoima eri kokoja, jossa Shorai Edge on saatavilla. Shorai Edge on saatavilla seitsemässä eri koossa, joista pienin on leveydeltään vain alle 80 cm ja korkeudeltaan alle 30 cm. Voit viimein lämmittää tai viilentää esimerkiksi autotallin tai harrastetilan, johon kaikki muut ilmalämpöpumput ovat olleet liian kookkaita.

Hemmottele itseäsi luotettavalla Toshiba-laadulla

Kaikissa Toshiba Shorai Edge -ilmalämpöpumpuissa on Toshiban ainutlaatuinen rotaatiokompressori. Sen ansiosta kaikki Shorai Edge -tuotesarjan ilmalämpöpumput toimivat luotettavasti ja vaivattomasti silloinkin, kun ne asennetaan äärimmäisiin toimintaympäristöihin. Sen varmistaa Toshiba Shorai Edge -ilmalämpöpumppujen erittäin laaja toiminta-alue: -15 °C – 24 °C lämmitystilassa ja -15 °C – 46 °C jäähdytystilassa. Energiatehokkuudessa Toshiba Shorai Edge -ilmalämpöpumppujen luokitus on erinomainen A+++ sekä lämmityksen että jäähdytyksen osalta. Ympärivuotisesta hyötysuhteesta kertova SCOP-arvo on jopa 5.1.

Ilmalämpöpumppu keväälle ja kesälle

Kelit lämpiävät ja viilennyksen tarve nousee! Keväällä ja kesällä ilmalämpöpumpun hankinnassa kannattaa olla ajoissa. Ilmojen lämpeneminen tapahtuu lähes huomaamatta ja pian huoneilmakin alkaa nousta. Hankkimalla pumpun keväälle ja kesälle se on valmiina odottelemassa talven lämmitystarpeita!

Uudenlainen asennus on helppoa ja nopeaa

Toshiba Shorai Edge -ilmalämpöpumpun asennus on helppoa, optimoitua ja nopeaa putkiliitäntöjä varten tehtyjen merkintöjen ansiosta. Tuotesarjan pienemmät mallit ovat ainoastaan 293 mm korkeita ja 798 mm leveitä, mikä tekee niistä kategoriassaan yhden markkinoiden pienikokoisimmista seinäasennettavista ilmalämpöpumpuista. Pienimmät mallit sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi autotallin tai muun talousrakennuksen lämmittämiseen ilmalämpöpumpulla.

Mukavuutesi maksimointiin arkea helpottavia etätoimintoja

Toshiba Shorai Edge -ilmalämpöpumpun vakiokauko-ohjain yhdistää kaikki keskeiset toiminnot ja tarjoaa nopean pääsyn taloudelliseen ja korkeatehoiseen käyttömoodiin. Vakio-ominaisuuksina säätimessä on tuuletinnopeuden ja asetusarvon säätö sekä älykäs ilmavirtaohjaus. Vakiokauko-ohjain on langaton, mutta se on myös käytettävissä johdon kanssa.

Toshiba Shorai Edge -kaukosäätimen ominaisuuksia ovat muun muassa esiasetetut toiminnot, virranvalinta ja ECO energialaskujen vähentämiseen, Comfort Sleep -toiminto huoneen lämpötilan optimoimiseksi yöllä ja Hi-power erittäin nopeaan jäähdytykseen tai lämmitykseen.

Start typing and press Enter to search