estia-r32-laitteet_620px

Toshiba Estia R32 ilma-vesilämpöpumpun edistykselliset ominaisuudet

  • Luotettava suorituskyky läpi vuoden
  • Monipuoliset toiminnot
  • Edistyksellinen kauko-ohjain
  • Etäohjauksen helppous
  • Hiljainen mutta tehokas
  • Lisävarusteena WiFi-ohjaus
estia-pictogrammit-nega
estiar32_verkkosivukuva5

Pyydä tarjous

Nopeiten saat meihin yhteyden soittamalla. Lomakkeella tulleisiin yhteydenottoihin vastaamme mahdollisimman pian.

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toshiba Estia R32 ilma-vesilämpöpumppu

Toshiba Estia R32 ilmavesilämpöpumppu on ihanteellisen kompakti ratkaisu asuntojen lämmitykseen ja viilennykseen. Estia käyttää ensisijaisena energialähteenään ilmaa, joten se on täydellinen ratkaisu energiatehokkuuden parantamiseksi. Toshiba Estia R32 ilmavesilämpöpumpun edistykselliset lämmitys- ja jäähdytystoiminnot takaavat merkittävät energiansäästöt sekä uudisrakennuksissa että vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien saneerauksessa. Hyvän hyötysuhteensa ansiosta Toshiba Estia R32 on erittäin energiatehokas ja leikkaa merkittävästi asunnon lämmityslaskua öljyyn ja sähköön verrattuna. Samalla Toshiba Estia R32 -ilmavesilämpöpumppu lämmittää myös kodin käyttöveden, mikä tuottaa mukavasti lisäsäästöä asuinkustannuksiin.

Tehokas ilma-vesilämpöpumppu moneen kohteeseen

Toshiba Estia R32 ilma-vesilämpöpumppujärjestelmää sopii käytettäväksi useiden erilaisten lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden, kuten lämmityspattereiden, lattialämmityksen ja puhallinkonvektoreiden kanssa. Toshiba Estia -järjestelmät voidaan yhdistää vanhojen rakennusten perinteisiin puu- tai polttoainekäyttöisiin lämminvesivaraajiin, ja kattaa näin rakennusten ympärivuotiset lämmitystarpeet. Lämminvesivaraaja voi toimia ilmavesilämpöpumpun varajärjestelmänä talven kylmimpinä päivinä. Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumpun älykäs ohjausjärjestelmä tasapainottaa energialähteitä, minkä ansiosta energiankulutus ja lämmityskustannukset pienenevät.

Helposti hallittava kokonaisuus kodin lämmitykseen

Toshiba Estia R32 ilma-vesilämpöpumpun suurella näytöllä varustettu kauko-ohjain on yksinkertainen, intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Kauko-ohjaimessa on tyylikäs muotoilu, taustavalo ja monipuoliset, selkeät kuvakkeet. Järjestelmään on helppo yhdistää toinen kauko-ohjain, jolloin käyttö on entistä helpompaa. Sisäänrakennettu ohjelmisto säätelee veden lämpötilaa ja optimoi järjestelmän energiankulutuksen. Viikkoajastin säätelee lämpimän veden jakelua yhdelle tai kahdelle alueelle sekä lämminvesivaraajaan. Kauko-ohjaimen avulla Toshiba Estia R32 ilma-vesilämpöpumppuun voidaan ohjelmoida jopa kymmenen eri toimintoa viikon jokaiselle päivälle ja hallita asuinmukavuutta vuorokauden kaikkina aikoina.

Nopea ja edullinen asentaa kaikkiin kohteisiin

Toshiba Estia R32 ilma-vesilämpöpumppu on nopea ja helppo asentaa. Sisäyksikkö voidaan sijoittaa turvallisesti sopivimpaan paikkaan talossa. Savupiippua tai porakaivoa ei tarvita, mikä vähentää asennuspaikalla tarvittavaa lisätyötä. Kompakti ulkoyksikkö voidaan sijoittaa minne tahansa talon ulkoseinustalle tai parvekkeelle laajojen putkitusmahdollisuuksien ansiosta. Perinteisen huonetermostaatin lisäksi Toshiba Estia R32 ilma-vesilämpöpumppu voidaan yhdistää uusimman sukupolven verkkoon kytkettävään huonetermostaattiin, jolloin Estia ilma-vesilämpöpumppua voidaan etäohjata älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Start typing and press Enter to search