Toshiba-ilmalämpöpumpun hankinta tehdään aina asumis- ja lämmitysmuodon pohjalta

Parhaiten Toshiba-ilmalämpöpumppu sopii sähkö-, öljy- tai puulämmitteisen omakotitalon, rivitaloasunnon tai vapaa-ajan asunnon lämmitykseen. Kerrostalokohteissa Toshiba ilmalämpöpumppua tarvitaan ensisijaisesti asunnon viilentämiseen, jolloin hankinnassa kannattaa painottaa laitteen jäähdytysominaisuuksia. Asuntokohteiden lisäksi Toshiba-ilmalämpöpumppu on toimiva ratkaisu myös esimerkiksi autotallin tai varasto-, työ- tai harrastetilana käytetyn talousrakennuksen lämmitykseen. Lisäksi se sopii erinomaisesti satunnaisessa käytössä olevan piharakennuksen, kuten pihasaunan tai vierasmajan lämmitykseen.

Toshiba ilma-vesilämpöpumppu lämmittää kodin ja käyttöveden

Suomen oloihin suunniteltu Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on ihanteellisen kompakti ratkaisu omakotitalojen ja muiden kiinteistöjen lämmitykseen. Alan uusinta teknologiaa edustava Toshiba ilma-vesilämpöpumppu toimii vastaavalla periaatteella kuin ilmalämpöpumppu. Kun ilmalämpöpumppu siirtää lämmön ulkoilmasta sisäilmaan, siirtää Toshiba ilma-vesilämpöpumppu lämmön ulkoilmasta veteen. Lämmitetty vesi johdetaan talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja edelleen myös käyttövesijärjestelmään. Lämmön lisäksi ilma-vesilämpöpumppu tuottaa kotiisi siis myös lämpimän käyttöveden kustannustehokkaasti ja taloudellisesti. Samalla ilma-vesilämpöpumppu antaa sinulle mahdollisuuden kodin sisäilman viilentämiseen kesäisen lämpiminä hellepäivinä.

Ota yhteyttä!
Soita 0400 422 200

pumpputalo@gmail.com

Postiosoite:
Laitatie 9, 40420 Jyskä

Varasto:
Kalarintie 1 E, 40800 Vaajakoski

Laadukkaat Toshiba-lämpöpumput Keski-Suomessa

Ilma- ja ilma-vesilämpö­pumppujen myynti, asennus ja huolto luotettavasti Keski-Suomessa. Olemme erikoistunut avaimet käteen -palvelun toteuttamiseen. Autamme asiakastamme oikean pumpun valinnassa sekä myymme, asennamme ja huollamme laitteen. Meille on tärkeää, että asiakkaillamme on mahdollisuus käyttää erilaiset, vaihtuvat tarjoukset hyödykseen. Ilmalämpöpumppu on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin.

Start typing and press Enter to search