Ilmalämpöpumppu omakotitaloon

Oikeanlainen pumppu oikeassa kohteessa tarjoaa suurimmat säästöt lämmityslaskussa, varmistaa ilmalämpöpumpun luotettavan toiminnan ja pitkäikäisyyden sekä tarjoaa asumisen ja elämisen mukavuutta. Ilmalämpöpumpun hankinta tehdään aina asumis- ja lämmitysmuodon pohjalta. Parhaiten ilmalämpöpumput sopivat sähkö-, öljy- tai puulämmitteisen omakotitalon lämmitykseen. Kun ilmalämpöpumpun hankinta tapahtuu omakotitaloon, niin viranomaislupia ei tarvita.

Oikein mitoitettu pumppu tuo säästöä

Oikeanlaisen ilmalämpöpumpun hankintaan vaikuttavat monet kohteen perustiedot asunnon koosta asukasmäärään ja mahdollisiin lisälämmönlähteisiin, kuten tulisijoihin. Neliöiden lisäksi kodin koossa on huomioitava myös asunnon tilavuuskuutiot, koska huoneiston korkeudellakin on merkitystä ilmalämpöpumpun tehontarvetta arvioitaessa. Viilennystarvetta ajatellen merkittäviä ovat myös mahdollisesti suuret ikkunapinnat ilmansuuntineen.

Sisäyksikön sijoituspaikalla on merkitystä

Ilmalämpöpumpun sijoittaminen asuntoon vaikuttaa merkittävästi ilmalämpöpumpun tehokkuuteen. Sisäyksikön paikkaa valittaessa tulee kiinnittää huomiota huoneiston ilmankiertoon – mitä avonaisempi lämmitettävä tila on, sitä parempi. Tavoitteena on, että ilmalämpöpumpun puhaltama ilma pääsee kiertämään asunnossa mahdollisimman vapaasti. Yleensä toimivia sijaintipaikkoja ovat esimerkiksi eteisaulat ja olohuoneet. Kahden tai useamman kerroksen omakoti- tai rivitaloasunnoissa toimivin ja tehokkain tapa on asentaa jokaiseen kerrokseen oma ilmalämpöpumppu.

Anna meidän auttaa oikein mitoitetun pumpun valinnassa sekä pumpun sijoittelussa.

Ota yhteyttä!

Soita 0400 422 200

pumpputalo@gmail.com

Postiosoite:
Laitatie 9, 40420 Jyskä

Varasto:
Kalarintie 1 E, 40800 Vaajakoski

Laadukkaat Toshiba ilmalämpöpumput Keski-Suomessa

Ilmalämpö­pumppujen myynti, asennus ja huolto luotettavasti Keski-Suomessa. Olemme erikoistunut avaimet käteen -palvelun toteuttamiseen. Autamme asiakastamme oikean pumpun valinnassa sekä myymme, asennamme ja huollamme laitteen. Meille on tärkeää, että asiakkaillamme on mahdollisuus käyttää erilaiset, vaihtuvat tarjoukset hyödykseen. Ilmalämpöpumppu on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin.

Start typing and press Enter to search