Huolettomuutta mökille

Ilmalämpöpumppu ovat erinomainen valinta myös vapaa-ajan asunnon lämmittämiseen ja viilentämiseen. Ympärivuotisessa käytössä olevalla mökillä se vähentää lämmityssähkön kulutusta, tuo mukavuutta mökillä oleskeluun ja huolettomuutta mökin omistamiseen. Kesämökillä myös ilmalämpöpumpun jäähdytysominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa, kun ovia ja ikkunoita ei tarvitse avata tuuletuksen takia. Itikat ja kärpäset pysyvät ulkona ja mökillä on mukavan viileää ja raikasta.

Ylläpitolämmitys ilmalämpöpumpulla säästää rahaa

Eniten sähköä säästää hankkimalla ylläpitolämmitystoiminnolla varustetun ilmalämpöpumpun. Sen avulla tilojen lämmitystä voidaan säädellä käytön mukaan: pienempi lämpötila poissa ollessa ja mukava asuinlämpö vain mökillä oleskellessa. Alhaisimmillaan ylläpitolämmöksi voi säätää +8 astetta, mikä useimmissa tapauksissa riittää pitämään mökin lämpötilan jatkuvasti plussan puolessa. Tällä estetään esimerkiksi vesiputkien jäätyminen ja pidetään rakenteet kuivina ja raikkaina. Mökille tultua ilmalämpöpumppu nostaa lämpötilan nopeasti oleskelulämpöön tehden mökille saapumisesta mukavampaa.

Ilmalämpöpumpun etäohjaus tuo mukavuutta ja turvaa

Mökin ilmalämpöpumpun lämpötilaa voidaan ohjata myös kaukosäätimen ajastustoiminnoilla, mutta optimaalinen ratkaisu vapaa-ajan asunnolle on ilmalämpöpumpun etäohjaus. Etäohjauksen avulla mökkeilijä pääsee kylmemmilläkin keleillä suoraan lämpimään mökkiin juuri silloin kun haluaa. Etäohjaus on toteutettavissa kaikkiin Toshiba-ilmalämpöpumppuihin.

Miten valita juuri omalle mökille sopiva ilmalämpöpumppu? Anna meidän auttaa valinnassa.

Ota yhteyttä!

Soita 0400 422 200

pumpputalo@gmail.com

Postiosoite:
Laitatie 9, 40420 Jyskä

Varasto:
Kalarintie 1 E, 40800 Vaajakoski

Laadukkaat Toshiba-ilmalämpöpumput Keski-Suomessa

Ilmalämpö­pumppujen myynti, asennus ja huolto luotettavasti Keski-Suomessa. Olemme erikoistunut avaimet käteen -palvelun toteuttamiseen. Autamme asiakastamme oikean pumpun valinnassa sekä myymme, asennamme ja tarvittaessa myös huollamme laitteen.

Start typing and press Enter to search