Millainen ilmalämpöpumppu sopii rivitaloon?

Kun valitset ilmalämpöpumppua rivitaloon, on olennaista aluksi tarkistaa mahdolliset taloyhtiön asettamat ehdot laitteen ominaisuuksille sekä asennukselle ja noudattaa niitä. Jos taloyhtiö ei ole asettanut ehtoja, on valinta vapaampi.

Jos rivitalossanne on sähkölämmitys, suosittelemme hankkimaan lämmittävän ja viilentävän ilmalämpöpumpun. Ilmalämpöpumpusta saatava hyöty on tällöin suurimmillaan. Jos rivitalonne kuuluu uolestaan kaukolämmön piiriin, niin silloin usein pelkkä viilentävä ilmalämpöpumppu riittää, sillä lämmitysominaisuuden tuomat säästöt eivät ole kovinkaan suuria kaukolämpökohteissa.

Saako ilmalämpöpumpun asentaa rivitaloon?

Ennen ilmalämpöpumpun hankintaa on saatava taloyhtiön lupa ilmalämpöpumpun asennukseen. Jos ilmalämpöpumppujen asennuksia taloyhtiöön ei ole aiemmin tehty, asiaa käsitellään yleensä ensin yhtiökokouksessa. Taloyhtiön hallitus myöntää luvan yhtiökokouksen päätösten pohjalta ja asettaa tarvittaessa ehtoja laitteen ominaisuuksille ja asennukselle. Tarkistathan siis oman taloyhtiösi linjaukset aina ennen ilmalämpöpumpun hankintaa.

Kuten minkä tahansa muutos- tai asennustyön kohdalla, osakkaan tulee esittää asunto-osakeyhtiölain vaatima suunnitelma muutostyöstä. Ilmalämpöpumpun asennuksessa on käytettävä ilmalämpöpumppujen asentamiseen erikoistunutta yritystä, jolla on tilaajavastuulain mukaisesti asiat kunnossa. Me Lämpöpumpputalolla autamme tarvittaessa lupien hakemisessa ja tarjoamme ohjeita sekä mallisuunnitelman esiteltäväksi asunto-osakeyhtiön hallinnolle.

Me autamme sopivan pumpun valinnassa sekä lupa-asioiden kanssa.

Ota yhteyttä!

Soita 0400 422 200

pumpputalo@gmail.com

Postiosoite:
Laitatie 9, 40420 Jyskä

Varasto:
Kalarintie 1 E, 40800 Vaajakoski

Laadukkaat Toshiba ilmalämpöpumput Keski-Suomessa

Ilmalämpö­pumppujen myynti, asennus ja huolto luotettavasti Keski-Suomessa. Olemme erikoistunut avaimet käteen -palvelun toteuttamiseen. Autamme asiakastamme oikean pumpun valinnassa sekä myymme, asennamme ja huollamme laitteen. Meille on tärkeää, että asiakkaillamme on mahdollisuus käyttää erilaiset, vaihtuvat tarjoukset hyödykseen. Ilmalämpöpumppu on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin.

Start typing and press Enter to search