Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto

Aurinkopaneelit

gallery/wp-content-uploads-2019-08-slide5-1024x422

Lämpöpumpputalon kautta voi hankkia laadukkaat aurinkopaneelit kotiin tai yritykseen. Edustamme Scanofficen laadukkaita tuotteita mm. Canadian Solar, Fronius jne. Asennuksen suorittaa SAEK, jolla on maan mittavin kokemus järjestelmien asennuksesta.

Peruspaneelimme on Canadian Solarin Halfcut- monikidepaneeli, mutta tietysti valikoimasta löytyy vaativimmallekin asiakkaalle mustaa lasi-lasipaneelia. Suosikki-invertterimme on Sofar, johon on mahdollista asentaa paneelit kahteen piiriin, vaikka eri puolle taloa. Kokoluokkia on lukuisia aina 8-10 paneelin järjestelmistä kymmenien paneelien järjestelmiin asti. Kokomitoituksen teemme mieluiten kotonanne.

Meillä on ollut ja tulee jatkossakin olemaan hyviä yhdistelmätarjouksia paneelijärjestelmistä ja ilmalämpöpumpuista. Ihan kaikkea ei vielä paljasteta, vaan odotamme paneelipakettiemme julkaisemista Motivan sivustolla lähipäivinä.

Aurinkosähköjärjestelmiä hoitaa Jarkko Kaartinen , jolla on kokemusta yli kolmenkymmenen järjestelmän toimittamisesta. 050 – 570 8919.

Copyright © 2020 Lämpöpumpputalo. Business One Page | Developed By Rara Theme Powered by: WordPress

Yhteistyössä

Scanoffice

Costella Oy

Cooper&Hunter

Onninen Oy

Ahlsell Oy

Ota yhteyttä!

LÄMPÖPUMPPUTALO

Suunnittelu ja myynti
Asennus ja huolto
Kaikki merkit

Kaartinen
050 570 8919
jarkko.kaartinen@pumpputalo.fi

Lämpöpumpputalo Facebookissa